Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Тимощук рекламує шкарпетки до свята армії окупанта (Фото)

Фото з сайту sport-express.ru.

Тимощук рекламує шкарпетки до свята армії окупанта (Фото)

Колишній гравець збірної України Анатолій Тимощук, який нині працює у Зеніті, став обличчям медійної кампанії клубу

Лучанин Тимощук після завершення ігрової кар'єри повернувся у Зеніт, де працевлаштувався у тренерському штабі Сергія Сємака. Не так давно екс-капітан збірної України зізнавався, що йому комфортно перебувати у Росії, а думки його сім'ї пов'язані із Санкт-Петербургом  Тимощук: Як би кому не хотілось, думки моєї сім'ї пов'язані із Санкт-Петербургом .

 

 Сьогодні Тимощук став обличчям рекламної кампанії Зеніта. У клубному магазині з'явилися спеціальні набори з нагоди 23 лютого. Анатолій «пропонує» уболівальникам «синьо-біло-блакитних» купити «традиційні» у таких випадках шкарпетки, пише Футбол24.

Тимощук став обличчям рекламної кампанії Зеніта

Зауважимо, що традиція відзначати 23 лютого своїм корінням сягає початку минулого століття. Його започаткували для восхваляння Красної армії. Після розпаду Радянського Союзу свято відзначається в Росії як День захисника Вітчизни і є днем військової слави Росії.

Реклама Google

Таким чином, Тимощук, в активі якого 144 матчі за збірну України, свідомо чи несвідомо долучився до пропаганди агресора, під окупацією якого перебувають території на сході та півдні нашої держави.

Читайте також: Загадкова тенісистка виявилася порнозіркою (Фото)

Telegram Channel