Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Серед шкільних команд Турійської громади відбулася спартакіада з баскетболу

Команда-переможець з Кульчинської школи разом із наставником Русланом Яковiнiчем.

Фото Олександра ЛЕМЕЩУКА.

Серед шкільних команд Турійської громади відбулася спартакіада з баскетболу

Участь у змаганнях взяли 10 команд

В останні зимові дні після значної перерви через карантинні обмеження у Турійській громаді відбулася шкільна спартакіада з баскетболу. У дитячо-юнацьку спортивну школу з’їхалися команди з десяти навчальних закладів Турійщини. Спартакіада проводилася серед учнів старших класів.

У першому турнірі призові місця виборювали школярі загальноосвітніх шкіл І–ІІІ ступенів. У результаті напружених поєдинків суддівське журі визначило таку трійку призерів: переможці – вихованці Кульчинської ЗОШ; друге й третє місця посіли відповідно представники НВК „Турійська ЗОШ І–ІІІ ст.-гімназія» смт Турійськ та КОЗ „Купичівський ліцей». Найкращим гравцем цього турніру визнано кульчинця Андрія Леонця.

Найкращими гравцями визнано кульчинця Андрія Леонця та перевальця Максима Фейдака.

Турнір серед ЗОШ І–ІІ ступенів теж пройшов за участі п’яти команд. У цих змаганнях перемогу здобули баскетболісти з Перевал. Друге місце виборола команда мокрецької школи, а третє – туропинської. Найкращим гравцем цього турніру визнано Максима Фейдака із команди-переможниці.

Урочисту місію – нагородження кубками та грамоти – виконали інструктор зі спорту відділу освіти, молоді та спорту Юрій Борис і головний суддя змагань Олександр Лемещук.

Ірина КОВАЛЬЧУК.


У другому турнiрi перемогу виборола команда з Перевал. На фото гравцi з директором школи Надiєю Бiловус та вчителем фiзичного виховання Олександром Троцюком.
 

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel