Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Німецька страхова компанія відмовилася від співпраці з «Північним потоком-2»

Дулю вам, а не газогін!

Фото nord-stream2.com

Німецька страхова компанія відмовилася від співпраці з «Північним потоком-2»

США пригрозили санкціями кільком компаніям, що беруть участь в будівництві і сертифікації трубопроводу протяжністю близько 1200 кілометрів

Дочірня компанія німецької страхової компанії «Munich Re» більше не буде страхувати газопровід «Північний потік-2» з Росії до Європи через побоювання санкцій з боку уряду США.

Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на Reuters.

«Munich Re Syndicate оприлюднила повідомлення про припинення діяльності з «Північним потоком-2», - сказав у вівторок офіційний представник компанії.

Компанія Munich Re відмовилася надати додаткову інформацію.

Компанія Munich Re відмовилася надати додаткову інформацію.

Раніше повідомлялося, що принаймні 18 європейських компаній припинили свою участь  у проєкті «Північний потік-2» або перебувають у процесі виходу з нього через загрозу санкцій США. Серед них називалася і «Munich Rе».

США пригрозили санкціями кільком компаніям, що беруть участь в будівництві і сертифікації трубопроводу протяжністю близько 1200 кілометрів. Однак поки що США ввели санкції тільки щодо російської компанії «КВТ-Рус», якій належить російське трубоукладальне судно «Фортуна».

Реклама Google

Трубопровід закінчений на понад 90%, і компанія «Газпром» та її західні партнери сподіваються закінчити його цього року.

Читайте також: Стерненка засудили за те, що захищав Одесу від прокремлівської агентури, – Порошенко.

Telegram Channel