Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
До 8 років ув’язнення загрожує поліцейському, який побив мешканця Рівненщини

Розслідували справу аж на Хмельниччині.

Фото Укрінформу.

До 8 років ув’язнення загрожує поліцейському, який побив мешканця Рівненщини

Причиною конфлікту, за даними слідства, стали образи потерпілого на адресу працівника поліції

Рівненською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно працівника Головного управління Національної поліції в Рівненській області, якому інкриміновано перевищення службових повноважень та умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень (ч. 2 ст. 365, ч. 1 ст. 121 КК України), інформують в прокуратурі.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 01.11.2020, близько 15 год. 35 хв., інспектор роти поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в області, будучи відрядженим у районний відділ поліції, перебуваючи на території автовокзалу у м. Сарни, маючи на меті показати свою перевагу як працівника правоохоронного органу, перевищив службові повноваження, та наніс тяжкі тілесні ушкодження 26-річному місцевому жителю. Причиною конфлікту, за даними слідства, стали образи потерпілого на адресу працівника поліції.

Хотів показати свою перевагу як працівник правоохоронного органу та перевищив службові повноваження й наніс тяжкі тілесні ушкодження 26-річному місцевому жителю.

Досудове розслідування проводили слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому.

Читайте також: Володимир-Волинські патрульні отримали нові нагрудні камери

Санкція статтей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Telegram Channel