Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
СБУ оголосила проросійського блогера Шарія у розшук

Є дані, що Офіс генпрокурора готує документи на екстрадицію Анатолія Шарія з Іспанії, а також оголошення його в розшук за лінією Інтерполу.

Фото day.kyiv.ua.

СБУ оголосила проросійського блогера Шарія у розшук

За даними ЗМІ, він проживає нині в Іспанії

Проросійський блогер Анатолій Шарій, який підозрюється в державній зраді, оголошений в державний розшук Службою безпеки України.

Про це повідомили в СБУ, передає Інтерфакс-Україна.

Реклама Google

Слідчі спецслужби ознайомили адвоката пропагандиста з матеріалами провадження, які служили для повідомлення про підозру його підзахисному.

Читайте також: Пов'язана з Росією фірма видала дружині Шарія «довідку», яка дозволила їй брати участь у виборах

Адвокату Шарія також вручено клопотання про обрання запобіжного заходу Шарію, яке далі буде направлено до суду.

Раніше Служба безпеки України оголосила про підозру в скоєнні злочину блогеру Анатолію Шарію, який «здійснював протиправну діяльність на шкоду національній безпеці країни в інформаційній сфері».

Правоохоронці повідомили, що метою Шарія було загострення суспільно-політичної ситуації в Україні та розпалювання міжнаціональної та міжконфесійної ненависті всередині Української держави.

За даними ЗМІ, Шарій проживає нині в Іспанії. Правоохоронці повідомили, що метою Шарія було загострення суспільно-політичної ситуації в Україні та розпалювання міжнаціональної та міжконфесійної ненависті всередині Української держави.

Екс-нардеп України і член наглядової ради «Укрзалізниці» Сергій Лещенко повідомив у Telegram із посиланням на власні джерела, що «Офіс генпрокурора готує документи на екстрадицію Анатолія Шарія з Іспанії, а також оголошення його в розшук за лінією Інтерполу».

Telegram Channel