Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Шахтар» у непростому поєдинку здолав «Маккабі» і вийшов до 1/8 Ліги Європи

Отакої!

Фото REUTERS.

«Шахтар» у непростому поєдинку здолав «Маккабі» і вийшов до 1/8 Ліги Європи

На певному етапі гри чемпіону України велося геть несолодко...

Донецький «Шахтар» у домашньому матчі проти тель-авівського «Маккабі» оформив вихід до 1/8 Ліги Європи. 

Господарі поля були досить активні на старті тайму, але надалі «Маккабі» повністю забрав собі ініціативу аж до перерви. Лише грандіозні сейви Анатолія Трубіна залишили «гірників» у грі.

Господарі поля були досить активні на старті тайму, але надалі «Маккабі» повністю забрав собі ініціативу аж до перерви. Лише грандіозні сейви Анатолія Трубіна залишили «гірників» у грі. Також на 40-й хвилині протягом двох секунд м'яч двічі влучив у штангу та каркас воріт донецького колективу. На щастя для чемпіонів України, шквал атак «Маккабі» не призвів до взяття воріт у першому таймі, розповідає УНІАН.

У другому таймі «Маккабі» позиційно наступав, а «Шахтар» чекав свій шанс на контратаках. Після однієї з таких вдалося заробити право на пенальті, яке холоднокровно реалізував нападник збірної України Жуніор Мораєс. Після цього чемпіон Ізраїля капітулював.

«Шахтар» - «Маккабі» Тель-Авів - 1:0 (3:0 за підсумками двох зустрічей)

Гол: Мораєс, 68 (пен.).

«Маккабі»: Тененбаум, Саборит, Тібі, Ернандес, Жералдеш, Перец, Голаса (Рікан, 77), Глазер, Бен Хаїм (Герреро, 68), Пешич (Блекман, 68), Хозез (Бітон, 77).

«Шахтар»: Трубін, Додо, Кривцов, Вітао (Корнієнко, 78), Матвієнко, Майкон, Алан Патрік, Марлос (Тете, 46), Соломон (Антоніо, 46), Тайсон (Коноплянка, 78), Мораєс (Фернандо, 78).

До вашої уваги відеоогляд матчу від телеканалів «Футбол 1,2,3».

Читайте також: В Бразилії потонув батько голкіпера «Ліверпуля» Аліссона Беккера.

Telegram Channel