Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Турійщині перекривали дорогу (Відео)

Фото зі сторінки Перевалівського старостинського округу у Facebook.

На Турійщині перекривали дорогу (Відео)

У селі Перевали Турійської громади мешканці вулиці Нова перекрили дорогу, аби не дати лісовозам її знищити

Як розповів староста Ігор Євчук, у час снігопадів завдяки допомозі агропідприємств вдалося розчистити основні дороги. Тож великі габаратні машини, які до того перевозили ліс об'їзними дорогами, почали їздити саме цими шляхами, повідомила прессекретар Турійської селищної ради Ірина Прус.

Попередньо він обговорив з лісничим місцевого лісгоспу ситуацію із дорогою, але наступного дня вантажівки й далі курсували цим маршрутом.

Як наслідок, бічна дорога від вулиці Центральної, яка веде до кладовища і в певний час була відремонтована силами громади, стала руйнуватися на очах. Селяни не могли спокійно за цим спостерігати, тож вирішили перекрити дорогу. За словами старости, попередньо він обговорив з лісничим місцевого лісгоспу ситуацію із дорогою, але наступного дня вантажівки й далі курсували цим маршрутом. Тож довелося застосувати радикальніші міри – перекрити дорогу.

відео

На сесії Турійської ради також підняли це питання і вирішили на засіданні виконкому селищної ради затвердити рішення: встановити дорожній знак про заборону проїзду великогабаритного автотранспорту.

Так громада хоче запобігти створенню подібної конфліктної ситуації в майбутньому.

Реклама Google

Telegram Channel