Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Новий телеканал Медвечука пробув в ефірі лише годину

Люди, які не мають жодного уявлення про журналістську честь...

Скріншот УНІАН.

Новий телеканал Медвечука пробув в ефірі лише годину

Відомо, що «Перший незалежний» відключили від супутника, а тепер відключають у кабельних мережах

Придбаний соратником кума Путіна Тарасом Козаком «Перший незалежний» канал, що був створений з трьох підсанкційних ZIK, NewsOne та 112 Україна, мовив тільки одну годину.

Відомо, що «Перший незалежний» відключили від супутника, а тепер відключають у кабельних мережах. Журналісти медіахолдингу Козака знову перейшли на YouTube, інформує УНІАН.

Секретар РНБО Олексій Данілов на брифінгу 26 лютого заперечив вплив Радбезу на це рішення.

Секретар РНБО Олексій Данілов на брифінгу 26 лютого заперечив вплив Радбезу на це рішення.

«Те, що стосується ситуації з супутниками й іншими речами, це господарські справи тих людей, які цим займаються. Ми до цього не маємо ніякого відношення», – пояснив Данілов.

Телеканал «Перший незалежний» запустили в ефір о 18:00 за київським часом. Як повідомили представники медіахолдингу в коментарі ЗМІ, «Перший незалежний» об’єднав ZIK, NewsOne та 112 Україна, що перебувають під санкціями України через створення загрози національній безпеці.

Власниками львівського каналу «Перший незалежний» 23 лютого стали співробітники медіахолдингу Тараса Козака. Зокрема, в каналу змінився власник: ним стало ТОВ «Медіахолдинг Новини», створене 18 лютого 100 працівниками «каналів Медведчука».

За інформацією Детектор медіа, керівником ТОВ «Тайм Медіа», яке продало львівський канал «Перший незалежний» співробітникам «каналів Медведчука», став менеджер медіагрупи Тараса Козака Павло Єгоричев.

Єгоричев також є директором ТОВ «Новий формат ТВ» та головою у ТОВ «ТВ Вибір», які входять до складу медіагрупи Козака. Зокрема, ці ТОВ володіють ліцензіями та мовлять під логотипом «112 Україна».

Читайте також: РНБО ухвалила рішення про запровадження жорстких санкцій проти десяти генералів та адміралів-зрадників.

Telegram Channel