Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
І хоч «Волині» у Білорусії гола не зарахували, луцька команда повертається додому з перемогою

Контрольний матч. «Німан» Гродно – «Волинь» 1:2

Фото зі сайту ФК «Волинь».

І хоч «Волині» у Білорусії гола не зарахували, луцька команда повертається додому з перемогою

У третьому спарингу на білоруському зборі «Волинь» зустрічалася проти п’ятої команди тамтешнього чемпіонату – гродненського «Немана»

Перший тайм став для підопічних Василя Сачка чи не найсильнішим протягом зимового міжсезоння. «Хрестоносці» створили чимало нагод для того, аби відзначитися. Найбільше не щастило Богдану Оринчаку, який в дебюті матчу своїм ударом влучив у бокову стійку воріт господарів, а у середині тайму не зумів замкнути хороший простріл з флангу. Також Оринчак міг асистувати Артуру Рябову, однак після скидки форварда наш молодий півзахисник пробив у руки воротареві. Утім, на 31-й хвилині Рябов таки святкував – після передачі Сіаваша Хагназарі він розрядив свою «гармату» прямісінько в «дев’ятку» воріт – усі намагання голкіпера «Немана» дістати відвести загрозу були марними – 0:1! До перерви волиняни продовжували контролювати гру і не використали ще декілька нагод для взяття воріт, тож відпочивати пішли за мінімальної переваги в рахунку.

А у середині тайму білоруси скоротили відставання – після подачі зі штрафного Владислав Леванідов відбив один удар, однак на добиванні вдало зіграв Алєксєй Лєгчілін – 1:2.

На початку другого тайму волиняни зуміли відзначитися знову – Хагназарі скористався помилкою захисту суперників та віддав на Богдана Кобзаря, який упевнено реалізував вихід віч-на-віч з воротарем – 0:2! На 62-й хвилині волиняни святкували втретє, однак передчасно – арбітр скасував взяття воріт після зіткнення Максима Войтіховського та голкіпера. А у середині тайму білоруси скоротили відставання – після подачі зі штрафного Владислав Леванідов відбив один удар, однак на добиванні вдало зіграв Алєксєй Лєгчілін – 1:2. Гравці «Немана» намагалися відігратися, і наприкінці були близькі до порятунку в матчі, однак ударом з гострого кута Анлрєй Васільєв у рамку не влучив, тож волиняни святкували третю перемогу поспіль на другому зимовому зборі.

Читайте також«Ворскла» здолала ФК «Олександрія» й здобула першу перемогу з листопада 2020 року

Свій наступний поєдинок «Волинь» проведе 2 березня – «Хрестоносці» знову зустрінуться зі «Славією» з Мозиря і цим матчем завершать свій зимовий збір. 

Джерело: ФК «Волинь»
Telegram Channel