Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Рівному побили пішохода за те, що переходив дорогу у невстановленому місці

Чоловіка ушпиталили до Рівненської центральної міської лікарні.

Фото: Facebook / Обласний центр екстреної меддопомоги

У Рівному побили пішохода за те, що переходив дорогу у невстановленому місці

У неділю, 28 лютого, по 4-й ранку бригада «швидкої», що виїхала на виклик про ДТП, виявила на місці події травмованого чоловіка. Медикам він сказав, що його побили за те, що переходив дорогу у невстановленому місці

Інцидент стався на перехресті поблизу колишнього «Еко-макету», повідомили у пресслужбі обласного центру екстреної медичної допомоги.

Медики «швидкої» виявили чоловіка (орієнтовно 45 років), який запевняв, що його ледве не збив автомобіль, коли він переходив дорогу в невстановленому місці. З машини нібито вийшли декілька осіб та побили його, – йдеться у повідомленні пресслужби.

Від травмованого чоловіка був запах різкий алкоголю, носова кровотеча та підозра на черепно-мозкову травму, пише Суспільне.

Чоловіка ушпиталили до Рівненської центральної міської лікарні.

Патрульні, що приїхали на місце інциденту, поспілкувались зі свідками та передивились запис на камерах відеоспостереження.

«Близько 4:15 ранку чоловік стояв посередині пішохідного переходу поблизу торгового центру. На зелений сигнал світлофору їхав автомобіль. Спочатку він загальмував перед чоловіком, а згодом зупинився. З авто вийшли декілька чоловіків та почали бити його руками та ногами. Далі сіли в авто та поїхали у невідомому напрямку», – розповіла Суспільному речниця Патрульної поліції області Оксана Юрченко.

Реклама Google

Матеріали передали до міського відділу поліції.

Чоловіка ушпиталили до Рівненської центральної міської лікарні. За попереднім діагнозом у нього підозра на черепно-мозкову травму та перелом носа, – додали у пресслужбі обласного центру екстреної медичної допомоги.

Читайте також: Почув когось позаду: у Луцьку побили відвідувача закладу. Зловмиснику винесли вирок

Telegram Channel