Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
На водоймі Луцького району спіймали рибалок-браконьєрів з щуками та окунями (Фото)

Ходили на щуку хлопці!

Фото Рибпатруля Волині.

На водоймі Луцького району спіймали рибалок-браконьєрів з щуками та окунями (Фото)

Риби наловили на понад три тисячі

У період з 22 лютого по 1 березня держінспектори Волинського рибоохоронного патруля здійснили 8 рибоохоронних рейдів та викрили 20 порушень природоохоронного законодавства, з яких 4 – грубі (за ч. 4 ст. 85 КУпАП).Складено 20 протоколів за порушення правил рибальства та оформлено 2 акти виявлення та вилучення безхазяйного майна

«За даний період на порушників накладено 714 грн штрафів. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 3 094 грн. Під час проведених рибоохоронних заходів державні інспектори вилучили 3 кг водних біоресурсів. Також вилучено 2 од. заборонених знарядь лову та ще 3 од. – за актами безгосподарського майна», – повідомив начальник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

Для прикладу, 26 лютого державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля здійснили спільний рибоохоронний рейд з поліцейськими офіцерами територіальних громад Луцького району Волинської області.

Порушники добули 3 кілограми риби: дев’ять щук та два окуня

Близько 6 ранку викрито трьох громадян, які здійснювали незаконний вилов водних біоресурсів сітним знаряддям лову, не передбаченим Правилами рибальства. Порушники добули 3 кг риби: 9 екз. щук та 2 екз. окуня. Нараховано шкоди, заподіяної внаслідок незаконного добування або знищення цінних видів риб, на суму 3 094 грн. Інцидент стався на водному об’єкті, поблизу с. Михлин Городищенської ТГ Луцького району.

На осіб складено адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ готуються до передачі в суд для притягнення порушників до відповідальності та відшкодування завданої шкоди. Заборонене знаряддя лову вилучено.

Читати також: Не занепав, а виріс: як хутір Жакчі на Любешівщині став селом Міжгайці

 

 

 

 

 

 

Джерело: Волинський рибоохоронний патруль
Telegram Channel