Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На території школи стався вибух котла

На території загальноосвітньої школи в селі Іванівка Очаківського району стався вибух твердопаливного котла.

Фото ДСНС.

На території школи стався вибух котла

1 березня близько сьомої ранку на території загальноосвітньої школи в селі Іванівка Очаківського району стався вибух твердопаливного котла. Інформацію підтвердила фахівчиня ГУ ДСНС у Миколаївській області Аліна Довгопол

За інформацією рятувальників, в приміщенні котельної під залізобетонною плитою перебуває людина, пише Суспільне.

На місці рятувальники двох відділень 22 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідували пожежу на площі два квадратні метри.

Чоловіка деблоковано з-під залізобетонної плити, його передано медикам і госпіталізовано до медичного закладу.

Додатково направлено спеціальний аварійно-рятувальний автомобіль САРМ-С, автокран КTA-18 на базі КамАЗ-53228, для розбору зруйнованих конструкцій та деблокування людини.

«О 9:46 чоловіка деблоковано з-під залізобетонної плити, його передано медикам і госпіталізовано до медичного закладу. За попередніми даними він отримав травму голови та нижньої кінцівки. Чоловік 1994 року народження і був працівником у цій котельні загальноосвітньої школи в с. Іванівка Очаківського району», – розповіла Аліна Довгопол.

Реклама Google

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за частною першою статті 272 «Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від штрафу до обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Читайте також: У Луцьку раптово помер директор автошколи

Telegram Channel