Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Які права та пільги мають ветерани нинішньої війни

Начальник Нововолинського бюро правової допомоги надав консультації щодо питань соціального забезпечення учасників бойових дій.

Фото lexinform.com.ua.

Які права та пільги мають ветерани нинішньої війни

Як підвищити правову обізнаність громадян – учасників антитерористичної операції в питанні захисту та  відновленні порушених прав, зокрема, і у судовому порядку – про це дискутували в Нововолинській міській філії Волинського обласного центру зайнятості

В рамках діяльності Клубу учасників АТО/ООС у шахтарському місті відбулася зустріч з військовослужбовцями, які звільнилися з військової служби, учасниками бойових дій – ветеранами АТО/ООС.

Читайте також: Субсидії по-новому: що змінилося і хто може отримати пільги.

Начальник Нововолинського бюро правової допомоги Юрій Гіль надав консультації щодо питань соціального забезпечення учасників бойових дій, зокрема, учасників АТО, першочергового надання земельних ділянок та пільг у сфері житлово-комунального забезпечення для таких осіб. 

Реклама Google

Провідний фахівець з профорієнтації Нововолинської міської філії Волинського обласного центру зайнятості Наталія Кардаш ознайомила присутніх із  ситуацією на місцевому ринку праці та перспективами працевлаштування. Також ознайомила з умовами, вимогами до претендентів на вакантні робочі місця, з  онлайн-ресурсами Державної служби зайнятості, інтернет-платформами.

Начальник Нововолинського бюро правової допомоги Володимир-Волинського міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юрій Гіль надав консультації щодо питань соціального забезпечення учасників бойових дій, зокрема, учасників АТО, першочергового надання земельних ділянок та пільг у сфері житлово-комунального забезпечення для таких осіб.

 

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel