Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
На луцькому летовищі тренуються льотчики Севастопольської бригади

Севастопольська бригада тактичної авіації на аеродромі біля Луцька дислокується третій рік.

Фото Суспільне. Волинь.

На луцькому летовищі тренуються льотчики Севастопольської бригади

Навчальні польоти у небі над Луцьком здійснюють пілоти 204-ої Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна. Зі слів командира частини, полковника Віктора Меретіна, льотчики готується до ведення повітряних боїв на фронтових винищувачах МІГ-29

Авіатори відпрацьовують завдання на військовому аеродромі «Луцьк». Наразі молодий льотний склад виконує підготовку у складних видах підготовки та готується до ведення повітряних боїв – одиночних і парних, повідомляє Суспільне.

Тренувальні польоти, зі слів Віктора Меретіна, виконує на МІГ-29, який перебуває на озброєнні бригади.

Севастопольська бригада тактичної авіації на аеродромі біля Луцька дислокується третій рік.

Льотні зміни відбуваються два-чотири рази на тиждень. Авіатори відпрацьовують завдання за різних погодних у мов та у темну пору доби.

За справність авіаційної техніки на аеродромі відповідає заступник командира авіаційної ескадрильї з інженерно-авіаційної служби Андрій Кравченко. Говорить: до польоту літаки майже годину готує інженерно-технічна служба. Перевіряють справність усіх систем.

Севастопольська бригада тактичної авіації на аеродромі біля Луцька дислокується третій рік. Коли Російська Федерація анексувала Крим у 2014 році, льотчик, чиє ім’я засекречене, розповів: присязі не зрадив. Говорить: двічі на вірність не присягають.

Зі слів льотчика, у небі над Луцьком вчиться виконувати різні бойові завдання. Польоти відбуваються, каже, згідно з навчальним планом.

Нагадаємо, на початку грудня минулого року на постійне місце дислокації – Луцький військовий аеродром – з бойового чергування в акваторії Азовського моря повернулися винищувачі МІГ-29 та пілоти Севастопольської бригади імені Покришкіна.

Також наприкінці грудня 2020 року до Луцька перегнали відремонтований бойовий літак МіГ-29, який отримав серйозні пошкодження комплектуючих частин після невдалого приземлення.

Читайте також: У Галицько-Волинській радіотехнічній бригаді служить перша і єдина у ПК «Захід» жінка – молодший лейтенант 

Telegram Channel