Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Погода на вівторок, 2 березня: на Волині вночі та вранці місцями туман

Зимо, відступай!

Ілюстративне фото goodfon.ru

Погода на вівторок, 2 березня: на Волині вночі та вранці місцями туман

Вшановується пам'ять великомученика Федора Тирона і праведної Маріамни

Якою буде погода на Волині завтра:

2 березня синоптики прогнозують у Луцьку мінливу хмарність. Без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 0-2° тепла, вдень 8-10° тепла.

Мінливою хмарність буде і на теренах Волинської області. Без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 6-11° тепла.

Найтепліше 2 березня було у 1992-му році – плюс 12,7 градуса, найхолодніше – у 1955-му році – мінус 18,1 градуса.

Народний прогноз погоди:

2 березня вшановується пам'ять великомученика Федора Тирона і праведної Маріамни. У давнину вірили, що дивитись вечором на небо у цей день не варто, інакше побачена на Федора зірка, що падає, може означати важку хворобу. Перший раз у році можна побачити купчасті хмари; сіра ворона, відчуваючи прихід тепла, починає будувати гніздо. Люди живуть очікуванням тепла, але зима ще нагадує про себе раптовими морозами. «Яка погода у цей день, такому і літу бути».

Прогноз погоди на післязавтра:

3 березня хмарність також буде мінливою. Без опадів. Вночі та вранці місцями туман. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 4-9° тепла.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel