Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Поліщук пригрозив луцьким перевізникам

Перевізників покарають!

Фото ілюстративне.

Поліщук пригрозив луцьким перевізникам

Мер сказав, що розриватимуть з ними договори, бо вони не дотримуються взятих на себе зобов’язань

Луцькі перевізники не дотримуються взятих на себе зобов’язань, що призводить до проблем, пов’язаних з роботою громадського транспорту.

Про це сказав Луцький міський голова Ігор Поліщук на нараді сьогодні 2 березня..

«Недотримання графіку руху, не випуск транспорту у вечірні години, особливо після 21-ї, в такі мікрорайони, як КРЗ та вулиці Володимирська, Дубнівська, Ковельська, а також недостатня кількість транспорту, яка вказана в договорі та обіг готівки. Це – неповний перелік зобов’язань, яких не дотримуються перевізники», – мовив він.

Нагадаємо, перевізники звернулися до влади з вимогою щодо підвищення вартості проїзду в громадському транспорті.

Мер сказав начальнику управлінню транспорту, повідомити перевізникам: поки вони не будуть виконувати свої зобов’язання, ніякої розмови про якісь зміни тарифу навіть не може бути.

 Я переконаний, що цих порушень в більшості перевізників достатньо, щоб розірвати з ними договір.

«Ці всі порушення, які відбуваються, мають бути заактовані та зафіксовані. Завтра на виконкомі ми будемо приймати проєкт рішення про заслуховування звіту кожного перевізника, а вже після того вирішуватимемо, з ким продовжувати договір, а з ким розривати. Я переконаний, що цих порушень в більшості перевізників достатньо, щоб розірвати з ними договір. Не може бути такого безладу в громадському транспорті. Ніхто їх не примушував йти і брати участь в конкурсі на перевезення пасажирів, це їх добровільна справа, нехай вони виконують свої зобов’язання по договору», – заявив Поліщук..

 

Реклама Google

Читати такожЗаробляйте з Грицьком Гарбузом: «Щоб мене мером обрали, коли брешу!»

Джерело: Луцька міська рада.
Telegram Channel