Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Прибуло кілька карет «швидкої»: на Волині на святкуванні дня народження одна компанія побила іншу (Відео)

Бійка у Нововолинську.

Фото "Буга".

Прибуло кілька карет «швидкої»: на Волині на святкуванні дня народження одна компанія побила іншу (Відео)

На допомогу постраждалим прибуло кілька карет швидкої допомоги

26 лютого у Нововолинську святкування Дня народження закінчилося бійкою. Хлопців безпричинно відгамселили молодики з іншої компанії.

Подія трапилася у місці відпочинку з альтанками та банею, біля «козлячого парку», пише інтернет-видання «Буг».

«Хлопці, які святкували в альтанці поруч, підійшли до компанії і запитали, чи можна поговорити. Спровокували і відразу почали бійку. На відео видно, як вони копали лежачих на землі та били руками по голові. Нападали п’ятеро на одного», – розповіла одна зі свідків інциденту. 

.За її словами, конфлікту нічого не передувало. Молодикам здалося, що хтось не так глянув на куогось.

«Ми сиділи на іншому кінці озера. Ця компанія не перший раз влаштовує подібні бійки. Того ж вечора побили юнака біля Меридіану», – додала дівчина. 

В одного із постраждалих в бійці – перелом ключиці, в іншого – зломаний ніс, гайморові пазухи. Ще троє обійшлися синцями та вивихами. Хлопців госпіталізували, на наступний день вони написали заяви в поліцію

Охоронець викликав поліцію, приїхали декілька карет «швидкої». Як розповідають, в одного із постраждалих в бійці – перелом ключиці, в іншого – зломаний ніс, гайморові пазухи. Ще троє обійшлися синцями та вивихами. Хлопців госпіталізували, на наступний день вони написали заяви в поліцію.

«Ми впізнали молодиків, які влаштували бійку. Їм по 21-23 роки. Зв’язалися з ними, аби поговорити та попросити відшкодування на лікування. Один з потерпілих вже витратив декілька тисяч на лікування, будуть робити операцію на ключиці, на декілька місяців залишиться без роботи. Та нападники проігнорували прохання», – розповіла постраждала сторона. 

У поліції зазначили, що відкрито провадження за заявами потерпілих про завдання тілесних ушкоджень. Будуть проведені експертизи, триває розслідування.

Читати також:  Лучанин місяць не може виїхати з гаража, бо вулиця потопає в багнюці

 

Джерело: Інтернет-видання "Буг".
Telegram Channel