Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Росії випускають на волю маніяка, який чотири роки тримав у підвалі, ґвалтував та бив двох дівчат

Немає слів...

Скріншот УНІАН.

У Росії випускають на волю маніяка, який чотири роки тримав у підвалі, ґвалтував та бив двох дівчат

Одна з них тричі народжувала від бузувіра дітей

У Росії через 17 років ув'язнення випустять скопинського маніяка Віктора Мохова, який чотири роки тримав у підвалі, ґвалтував та бив двох дівчат.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Telegram-канал LifeShot.

Маніяк вийде на свободу 3 березня.

«Мохова посадили в 2004-му за те, що він викрав двох дівчат 14 та 17 років й майже чотири роки тримав їх у підвалі. Весь цей час він ґвалтував та бив полонянок, одна з яких тричі народжувала від нього дітей», – йдеться в повідомленні.

Мохова посадили в 2004-му за те, що він викрав двох дівчат 14 та 17 років й майже чотири роки тримав їх у підвалі. Весь цей час він ґвалтував та бив полонянок, одна з яких тричі народжувала від нього дітей.

Також повідомляється, що за маніяком встановлять адміністративний нагляд строком на 6 років. Йому буде заборонено відвідувати місця проведення спортивних, культурно-видовищних та інших масових заходів, а також залишати місце проживання або перебування вночі (з 22:00 до 06:00).

Користувачі мережі бурхливо відреагували на цю новину. Більшість з них висловилися за те, щоб Мохова засудили до довічного:

«Покалічені долі! І за це 17 років?!», «А що так мало дали?», «У США б він не вийшов», «Чому ця істота ще жива?», «Випускають, напевно, щоб він прибив когось і потім на довічне?», «Гуманне яке у нас правосуддя».

Читайте також: Українка вбила чоловіка качалкою.

Telegram Channel