Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
На Волині затримали двох чоловіків, які побили студента на зупинці

Тривають слідчі дії.

Фото volynnews.

На Волині затримали двох чоловіків, які побили студента на зупинці

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу тримання під вартою

На лінію 102 звернувся 19-річний хлопець та повідомив, що у селі Залісці Луцького району двоє чоловіків побили його та відібрали 4 тисячі гривень. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Поліцейські затримали зловмисників. За скоєння розбою їм загрожує від  семи до десяти років позбавлення волі.   

Про це повідомляє поліція Волинської області.

Зловмисники, заподіявши тілесні ушкодження хлопцеві, заволоділи грішми та  втекли. 

Читайте також: У Рівному побили пішохода за те, що переходив дорогу у невстановленому місці.

Подія трапилася минулого четверга близько 19:00 години. Потерпілий одразу звернувся до поліції та розповів, що перебуваючи на зупинці громадського транспорту до нього підійшло двоє чоловіків. Вони побачили, що у студента є  чимала сума грошей. Зловмисники, заподіявши тілесні ушкодження хлопцеві, заволоділи грішми та  втекли. 

Співробітники кримінальної поліції відділення поліції № 1 (м.Ківерці) зібрали усю необхідну інформацію для розкриття злочину та вийшли на слід розбійників.  Зловмисники – жителі Луцького району, 23 та 34 років. 

Одного із них поліцейські затримали уже наступного дня після скоєння злочину. Йому оголосили про підозру. Суд обрав  запобіжний захід – тримання під вартою терміном 60 діб. 

Пошуки його спільника тривали до сьогодні: 3 березня його затримали. Наразі триває слідство.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel