Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
На Рівненщині злапали рецидивіста, який забив до смерті пенсіонера

Немає слів...

Ілюстративне фото pik.ua

На Рівненщині злапали рецидивіста, який забив до смерті пенсіонера

Щоправда, покази надавати той відмовляється...

Завдяки злагодженим діям працівників карного розшуку, слідчих обласного управління та поліцейських відділення № 3 Рівненського РУП вдалося викрити та довести причетність 36-річного жителя Острога до умисного вбивства пенсіонера. Зловмиснику повідомили про підозру та сьогодні, третього березня, арештували, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Смерть 62-річного острожанина із тілесними ушкодженнями у квартирі за місцем проживання констатували медики «швидкої» 12 січня.

Слідчо-оперативна група під час огляду тіла загиблого, який проживав сам, виявила численні травми голови. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть чоловіка настала внаслідок черепно-мозкової травми з переломом кісток склепіння та основи черепа з крововиливом у головний мозок. Окрім того, у загиблого були переломи ребер.

Будь-яких показів підозрюваний наразі не дає. Йому загрожує до 15 років за ґратами.

За фактом умисного вбивства слідчі Острога внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

За результатами зібраної слідової інформації та під час проведення розшукових заходів оперативники вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 36-річний житель Острога. Чоловік перебував під адміністративним наглядом, адже неодноразово судимий за злочини проти життя та здоров’я особи, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі. Після скоєння злочину він переховувався від органів досудового розслідування. Сьогодні, третього березня, його викрили працівники карного розшуку.

У рамках кримінального провадження поліцейські встановили, що того дня зловмисник прийшов у гості до пенсіонера, якому завдав тілесні ушкодження несумісні з життям.  

Слідчі повідомили йому про підозру, а Острозький районний суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб. 

Будь-яких показів підозрюваний наразі не дає. Йому загрожує до 15 років за ґратами.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: На Волині затримали двох чоловіків, які побили студента на зупинці.

Telegram Channel