Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Турійську розпочали екологічну обрізку дерев

Для обрізки дерев житлово-комунальне підприємство задіює спецавтомобіль (автовишку).

Фото Ірини Прус.

У Турійську розпочали екологічну обрізку дерев

Обрізані гілки перероблятимуть на тріски

Перші весняні дні дали старт для робіт з благоустрою у Турійській громаді. Працівники місцевого житлово-комунального підприємства розпочали санітарну обрізку дерев по одній з центральних вулиць селища – Луцькій. 

Як розповів начальник Турійського ЖКП Юрій Антонюк, найближчим часом планують провести обрізку сухих гілок та порослі на деревах вздовж вулиць Паркова та Солодова у Турійськ. Також, за зверненням старост, мають здійснити виїзди у села Кульчин, Осекрів, Перевали.

На сміттєзвалище гілля не потрапляє, його складають на спецмайданчику, щоб вподальшому перебити на технічні тріски.

Для обрізки дерев житлово-комунальне підприємство задіює спецавтомобіль (автовишку) і вантажні автомобілі для вивезення гілля. На сміттєзвалище воно не потрапляє, його складають на спецмайданчику, щоб вподальшому перебити на технічні тріски.

Подрібнювач деревини є у Турійському територіальному центрі, тріски вони використовують для опалення стаціонарного відділення постійного проживання для самотніх людей похилого віку у Лукові.

За словами Юрія Антонюка, одночасно розпочалася робота з відновлення вуличного освітлення. Стартувала вона у Турійську, а продовжиться у селах громади. Виїзди будуть здійснювати по кущах сіл.

Якщо є нагальна потреба з обрізки дерев чи відновлення вуличного освітлення, начальник ЖКП радить звертатися до секретаря селищної ради. Відповідно до розробленого графіку, житлово-комунальне підприємство вестиме роботи з благоустрою.

Ірина ПРУС.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel