Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Погода на четвер, 4 березня: зустрінете білого зайця – готуйтеся до нових снігопадів

Нічого собі!

Фото rivne.media

Погода на четвер, 4 березня: зустрінете білого зайця – готуйтеся до нових снігопадів

Відзначається день пам'яті святителів Архипа, Филимона і його дружини Апфії

Якою буде погода на Волині завтра:

4 березня у Луцьку спостерігатиметься мінлива хмарність. Без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 1° морозу до 1° тепла, вдень 7-9° тепла.

Мінливою хмарність буде і на теренах Волинської області. Без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 4-9⁰ тепла.

Найтепліше 4 березня було у 1971-му році – плюс 12,4 градуса, найхолодніше – у 1987-му році – мінус 20,8 градуса.

Народний прогноз погоди:

4 березня відзначається день пам'яті святителів Архипа, Филимона і його дружини Апфії. У давнину цей день називався Ман'як. Здавна існує переказ, що у цей день не слід дивитись на зірки, що падають, оскільки це погана прикмета. Якщо «на Федота сніжний замет - до пізньої трави». Якщо у цей день у лісі зустріти білого зайця - сніг обов'язково ще випаде. А якщо пощастить побачити чайку в небі, значить лід скоро розтане. Часто у цей день посилюється вітер.

Прогноз погоди на післязавтра:

5 березня синоптики прогнозують на Волині хмарну погоду з проясненнями. Невеликий, місцями помірний дощ з переходом  в сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 7-12 м/с. Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

 

Telegram Channel