Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Виїхав на зустрічку: відомі деталі смертельної автотрощі, де постраждали заробітчани (Відео)

Відкрито кримінальне провадження.

Фото Нацполіція.

Виїхав на зустрічку: відомі деталі смертельної автотрощі, де постраждали заробітчани (Відео)

Близько 20-ї години третього березня в Рівненському районі на трасі Київ-Чоп біля села Грушвиця сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода

У відділі комунікації поліції області повідомляють, що правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

Внаслідок аварії загинув пасажир «Hundai» - 37-річний житель Сумської області.

Слідчі встановили, що 32-річний керманич автомобіля «Hundai Elantra», житель Сум, їхав у напрямку Львова і допустив виїзд на смугу зустрічного руху. Там він зіткнувся із авто «Peugeot Partner», яким керував 45-річний мешканець села Три Копці (колишній Костопільський район). 

Читайте також: Рівнянка наїхала на 26-річну лучанку, яка переходила дорогу.

Внаслідок аварії загинув пасажир «Hundai» - 37-річний житель Сумської області, ще одного - 47-річного жителя Чернігівської області та обох кермувальників із тяжкими травмами госпіталізували до лікарні. 

У центрі екстреної меддопомоги повідомили, що попередньо в одного з постраждалих множинні переломи, черепно-мозкова травма, у другого - кома, політравма, ще в одного - множинні переломи кісток тазу, підозра на черепно-мозкову травму.

Відомо, що чоловіки їхали на заробітки.  

відео

 

 

 

Telegram Channel