Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Погода на п'ятницю, 5 березня: на Волинь повертаються нічні морози

Оце так!

Фото ipress.ua

Погода на п'ятницю, 5 березня: на Волинь повертаються нічні морози

Цей день успішний для посіву насіння на розсаду помідорів, баклажанів, перцю

Якою буде погода на Волині завтра:

5 березня у Луцьку синоптики прогнозують хмарну з проясненням погоду. Невеликий дощ та мокрий сніг. Ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 1⁰ морозу до 1⁰ тепла, вдень 3-5⁰ тепла.

Хмарно з проясненням буде і на теренах Волинської області. Невеликий дощ та мокрий сніг. Місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 3⁰ морозу до 2⁰ тепла, вдень 1-6⁰ тепла.

Найтепліше 5 березня було у 1995-му році – плюс 16,5 градуса, найхолодніше – у 1977-му році – мінус 21,7 градуса.

Народний прогноз погоди:

5 березня вшановується пам'ять святого Лева Катанського. На цей день ще поширюється традиція не дивитись на зірки, що падають. Погода 5 березня достатньо мінлива: може бути як відлига, так і мороз. У давнину примітили: «якщо у цей день сніг тане, то довго не розтане». Саме 5 березня колись починалося раннє (ото зими були!) руйнування стійкого сніжного покрову. Цей день успішний для посіву насіння на розсаду помідорів, баклажанів, перцю.

Прогноз погоди на післязавтра:

6 березня хмарність буде мінливою. Без опадів. Місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 2-7⁰ морозу, вдень 0-5⁰ тепла.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel