Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Зеленський – політичний та бізнес-партнер Коломойського, але діяти має в інтересах України – заява Порошенка

Порошенко: «Українські правоохоронні органи мають притягнути до відповідальності Коломойського».

Фото ЄС.

Зеленський – політичний та бізнес-партнер Коломойського, але діяти має в інтересах України – заява Порошенка

Сильне і обґрунтоване рішення Вашингтону, спричинене значною мірою бездіяльністю Зеленського

Те, що Коломойський буде визнаний масштабним корупціонером і потрапить під американські санкції, завжди було лише питанням часу. Наступний крок — обвинувачувальний акт американського правосуддя проти колишнього власника ПриватБанку.

Зеленському слід залишити у минулому бізнес-пертнерство часів «Кварталу 95». Припинити дворічне гальмування розслідування злочинів Коломойського і потурання його безмежним бізнес-апетитам.

Токсичний вплив Коломойського на внутрішній розвиток України з 2019 року став справжньою небезпекою для країни. Нині настав момент істини для Зеленського: чи продовження захисту свого бізнес-партнера, як це він робив протягом своєї каденції, чи Україна? Попри те, що до влади Зеленський прийшов за тотальної підтримки олігарха Коломойського, його брудних кримінальних грошей і беззастережного сприяння медіа-імперії Коломойського, яка стала головних джерелом фейкових новин проти мене, Зеленський має знайти в собі сили, аби відхреститися від цього пана.

Зробити це публічно і без еківоків, всупереч своїм тіньовим зобов’язанням. Зеленському слід залишити у минулому бізнес-пертнерство часів «Кварталу 95». Припинити дворічне гальмування розслідування злочинів Коломойського і потурання його безмежним бізнес-апетитам.

Читайте також Досить приховувати правду: Володимир Ар’єв з трибуни парламенту закликав Верховну Раду створити ТСК по «вагнерівцям»​.

Українські правоохоронні органи мають притягнути до відповідальності Коломойського. Йому негайно мають пред’явити звинувачення і підозру та запроторити його за ґрати. Попри критичну опозицію до влади, наша політична сила буде підтримувати рішення, які звільняють Україну від таких маштабних корупционерів.

Петро ПОРОШЕНКО.

Джерело: ЄС.
Telegram Channel