Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Палиця: Коли Зеленський став президентом, до Коломойського двері не зачинялися

Ігор Палиця.

Фото comments.ua.

Палиця: Коли Зеленський став президентом, до Коломойського двері не зачинялися

Після перемоги Володимира Зеленського на виборах президента багато людей зверталися до олігарха Ігоря Коломойського з проханням про протекцію

Про це в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера» заявив глава партії «За майбутнє» Ігор Палиця, який називає себе «другом, але не бізнес-партнером» Коломойського, повідомляє Цензор.НЕТ.

Всі йшли зі своїми резюме – «допоможіть мені кудись влаштуватися», «допоможіть мені кудись потрапити».

«З моменту, коли Зеленський став президентом, до Ігоря Валерійовича Коломойського двері не зачинялися. Я за цим всім спостерігав, коли десь ми перетиналися або заходив, мені було навіть цікаво. Всі йшли зі своїми резюме – «допоможіть мені кудись влаштуватися», «допоможіть мені кудись потрапити», - розповів Палиця.

 

 Він у прямому ефірі запитав у експрем'єра Олексія Гончарука про те, чи просив той Коломойського про протекцію. А коли Гончарук відповів негативно, сказав, що в такому випадку студії потрібен детектор брехні.

«Я знаю, що було в 2014 році, коли він (Коломойський. - Ред.) став губернатором (Дніпропетровської області. - Ред.). За свій рахунок він заправляв літаки і танки, коли не було в державному бюджеті ні однієї копійки, не було палива взагалі. За свій рахунок він вдівав тоді і фінансував тоді добровольчі батальйони, про які сьогодні кажуть - нє, це були погані добровольчі батальйони. Це я знаю. Чи крав він гроші? Я не знаю. Таке формулювання - ну, напевно, щось є. Хотілось би побачити і почути (докази. - Ред.)», - сказав Палиця.

Читайте також Зеленський – політичний та бізнес-партнер Коломойського, але діяти має в інтересах України – заява Порошенка​.

Нагадаємо, 5 березня Сполучені Штати Америки публічно визнали олігарха Ігоря Коломойського причетним до корупції і ввели санкції проти нього і його сім'ї.

 

 

Джерело: Цензор.НЕТ.
Telegram Channel