Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Львівщині дівчина вилізла та всілася на цвинтарний хрест

«Тут мова вже навіть не про християнські цінності, а елементарну людяність».

Фото ТСН.

На Львівщині дівчина вилізла та всілася на цвинтарний хрест

Користувачі соцмереж активно засуджують дії підлітка

У соцмережах активно поширюють фото, на якому дівчина-підліток у сірих спортивках та чорній куртці вилізла на хрест і всілася на нього. Це сталося на Старому цвинтарі у Жидачеві Львівської області.

Про це пише ТСН з посиланням на «Львівську мануфактуруновин».

«Це тупе навіть не мислить, що робить і яка може бути за це кара. Жах. Цікаво, як родина відреагує на фото своєї дитини…

Користувачі соцмереж засуджують дії дівчини:

«Жидачів, більшість дітей ростуть без цінностей», - написав Василь Бойко, який перепостив фото на своїй сторінці у Facebook.

«Фанат битви екстрасенсів. Тупо брак інтелекту і жодної містики», - прокоментувала Марія Колесник.

«Це тупе навіть не мислить, що робить і яка може бути за це кара. Жах. Цікаво, як родина відреагує на фото своєї дитини…», – зазначила Сніжана Мельникович.

«Я вам так скажу, її мама виписує і погрожує», - написала Анна Гаврилюк.

«Жидачів. Наші дні. Тут мова вже навіть не про християнські цінності, а елементарну людяність. Я завжди реагую на такі речі, закликаю людей звертати на них особливу увагу. Адже останнім часом такі тенденції стають дуже популярними – діти, аби привернути до себе увагу, вилазять на хрести, по стінах малюють усілякі заборонені знаки. Вони ще до кінця не усвідомлюють, що роблять, тому має бути втручання батьків. Великий вплив на формування такої негативної моди мають соцмережі, зокрема «Тік-ток». Аби стати популярним, підлітки готові піти на усе, жертвуючи не лише моральними цінностями, але інколи й життям», – наголосив отець Юстин Бойко з Львівської Архиєпархії УГКЦ.

Читайте також Смертельна ДТП з українцями в Польщі: Зеленський висловив співчуття​.

«Я ніяк не захищаю те, що вчинила дівчина. Це жахливо, образило мене також. Проте будь-хто заслуговує на прощення. Своєю критикою ви нічого доброго не зробите. Нікому від того краще не стане. Якщо хочете виразити своє незадоволення - зробіть це конструктивно, постарайтесь зрозуміти людину і дати їй урок, що так не можна, слід поважати всі віросповідання. А ви накидуєтесь, як 25-80-літнє бидло, мені, як юнаку стидно, і я ніколи б не міг подумати, що освідчені люди, які вважають себе християнинами, можуть бути такими», - зазначив Назар Вербицький.

Хто ця дівчина, яка вилізла на хрест, чому так зробила, як пояснює свої дії, поки що невідомо.

«Тут мова вже навіть не про християнські цінності, а елементарну людяність».
 

 

Telegram Channel