Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Як українки це роблять, можна дивитися вічно (Відео)

Так тут не вистачає ще ЮліїЛевченко, якій дісталась «дерев’яна» медаль.

Фото із сайту Getty Images/Global Images Ukraine (HT / LENNY).

Як українки це роблять, можна дивитися вічно (Відео)

Завдяки «золотим» стрибкам наших дівчат – ми в топ-6 Чемпіонату Європи з легкої атлетики

Доволі вдало для України завершився Чемпіонат Європи 2021 з легкої атлетики у закритих приміщеннях, який проходив у польському місті Торунь. І це все, звісно, завдяки нашим дівчатам. Дівчатам-стрибункам!

25-річна уродженка Хмельниччини Марина Бех-Романчук тріумфувала у секторі для стрибків у довжину. «Золото» Марині принесла остання 6-та спроба, в якій вона пролетіла на 6 метрів 92 сантиметри. Це на 4 см далі, ніж найкращий стрибок головної суперниці – Малайки Міхамбо з Німеччини.

Дивимось, як це було:

Читайте також у нас історію кохання Марини Бех-Романчук: «Здобули для України 4 медалі на двох – ​і тоді пішли під вінець​».

«Золото» Марині Бех-Романчук принесла остання 6-та спроба, в якій вона пролетіла на 6 метрів 92 сантиметри.

А в секторі для стрибків у висоту 19-річна (!) Ярослава Магучіх із Дніпра виграла золоту нагороду, взявши планку на висоті 2.00 м. Приємно, що в іншої українки – Ірини Геращенко – «срібло» (1.98 м). А на 4-ій сходині ще одна наша красуня Юлія Левченко (1.94 м). Її на п’єдестал не пустила фінка Елла Юнніла – 1.96 м.

До вашої уваги емоції українських стрибунок у висоту:

Але наша Ярослава може стрибати ще вище – споліваємось, що такий результат їй принесе золоту медаль на Олімпіаді-2021 в Японії:

Отож, завдяки нашим дівчатам-стрибункам Україна завершила Чемпіонат Європи 2021 у закритих приміщеннях на 6-й позиції в медальному заліку (2 золотих та 1 срібна медалі).

Загальнокомандну ж перемогу відсвяткували легкоатлети з Нідерландів, які вибороли 4 «золоті», 2 «срібні» і 1 «бронзову» нагороду.

Медальний залік ЧЄ-2021 з легкої атлетики в закритих приміщеннях (м.Торунь, Польща):

Фото із сайту sport.ua.
Фото із сайту sport.ua.

Віват, Ярославо! Фото із сайту Getty Images/Global Images Ukraine (HT / LENNY).

Віват, Ярославо! Фото із сайту Getty Images/Global Images Ukraine (HT / LENNY). / 2021 Getty Images

  Читайте також у нас: «Що ці, б*я*ь, експерти розповідають? Чистий гол скасовується!»: президент «Олімпіка» не стримав емоцій після скандального суддівства в поєдинку з «Шахтарем».

Telegram Channel