Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Волинянин перерахував 56000 гривень… шахраям із «ЛНР»

Не надавайте інформації невідомим особам про свої банківські реквізити!

Фото із сайту pixabay.com.

Волинянин перерахував 56000 гривень… шахраям із «ЛНР»

«Сєпар» представився працівником служби безпеки одного з банків

Незважаючи на постійні застереження працівників відділення поліції №2 (м. Горохів) Луцького районного управління ГУНП у Волинській області не надавати інформації невідомим особам про свої банківські реквізити, жителі сіл і міст не перестають наступати на одні й ті ж граблі.

Читайте також у нас: «Українців обкрадають «лікарі» і «поліцейські»: як не стати жертвою».

Цими днями дурисвітам дав себе ошукати 45-річний житель Смоляви. Чоловік повірив злочинцеві, який по телефону відрекомендувався працівником служби безпеки одного з банків, запевнивши, що діючу картку потрібно негайно заблокувати, а гроші – перерахувати на іншу.

Чоловік повірив злочинцеві, який по телефону відрекомендувався працівником служби безпеки одного з банків, запевнивши, що діючу картку потрібно негайно заблокувати, а гроші – перерахувати на іншу.

Усі умови довірливий клієнт виконав бездоганно, а як тільки-но своїми руками «спровадив» на вказаний номер нової карткової скарбнички 56600 гривень, «банкір» опинився поза зоною досяжності.

Лише й відомо, що гроші волинянина ошуканець зняв на Луганщині, на тимчасово окупованій території.

Відомості про це шахрайство горохівські правоохоронці внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань. При цьому попереджають: пройдисвіти шукають чергового довірливого.

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

Читайте також у нас: «Водій заснув... Я вижив випадково, бо поступився місцем жінці»: українець розповів подробиці ДТП у Польщі».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel