Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Рівненщині завод незаконно виробляв близько 20 тисяч літрів спирту на добу (Фото)

Сировину для оковитої крали зовсім не відрами...

Фото ДФС.

На Рівненщині завод незаконно виробляв близько 20 тисяч літрів спирту на добу (Фото)

Податківці встановили, що протягом 2019 - 2020 років службові особи одного з підприємств використовували надлишкові виробничі потужності для тіньового виробництва спирту, який у подальшому реалізовували

Під час обшуків виявили у відділенні зливу готової продукції виробничого приміщення заводу, до встановлення електронного лічильника, врізану трубу з краном, до якої приєднано шланг, який виведено із приміщення, де безпосередньо здійснювався необлікований забір спирту.

Про це повідомляє Державна фіскальна служба України.

 

Було виявлено та вилучено з незаконного обігу понад 60 000 літрів спирту на загальну орієнтовну суму понад 12 мільйонів гривень.

За офіційними даними, потужність виробництва заводу складає 20 000 літрів спирту на добу, а під час проведення обшуку встановлено неофіційне збільшення потужностей виробництва до 40 000 літрів на добу.

Нагадаємо, на Волині 38-річний чоловік застрелився рушниці.

Було виявлено та вилучено з незаконного обігу понад 60 000 літрів спирту на загальну орієнтовну суму понад 12 мільйонів гривень, чорнові записи, журнали в’їзду-виїзду автотранспорту, журнал обліку виготовленого спирту та первинну документацію.

 
 
Telegram Channel