Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Волині дітей із Чорнобильської зони нарешті харчуватимуть

Харчування буде!

Фото зі сайту Маневицька селишна рада.

На Волині дітей із Чорнобильської зони нарешті харчуватимуть

Управлінням соціального захисту населення Камінь-Каширської районної державної адміністрації проведено тендерну закупівлю «Кейтерингові послуги» (Послуги з харчування дітей, які потерпіли внаслідок Чорнобильської катастрофи, у навчальних закладах, розташованих на територіях радіоактивного забруднення Камінь-Каширського району Волинської області). 26 лютого 2021 року відбувся аукціон за результатами якого переможцем стала фірма ТОВ «РАМЕДАС УКРАЇНА»

Маневицьким селищним головою Гаврилюком О.О., за участю заступника голови з питань діяльності виконавчих органів Фурманчука В.В. та начальника відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради Буско В.М., проведено робочу зустріч із представниками ТОВ «РАМЕДАС УКРАЇНА». Обговорено усі нагальні проблеми та питання щодо організації дитячого харчування в закладах загальної середньої освіти, зокрема: підготовки харчоблоків та їдалень, їх поточних ремонтів та встановлення обладнання, питання оренди приміщень, відшкодування коштів за комунальні послуги, підбору працівників їдалень і т.д. По усіх питаннях знайдено точки дотику та порозуміння між керівництвом селищної ради та переможцем аукціону.

По процедурі, після завершення періоду оскарження, термін якого спливає 9 березня 2021 року, буде заключено договір між управлінням соціального захисту населення Камінь-Каширської районної державної адміністрації та ТОВ «РАМЕДАС УКРАЇНА», розпочнеться харчування по школах.

Станом на 5 березня 2021 року в усіх харчоблоках проведені поточні ремонти, завезено посуд та обладнання, яке до 9 березня має бути встановлено та підключено до мережі. Найближчим часом завезуться продукти харчування.

Читайте такожЛуцький школяр приніс на шевченківське свято старовинного «Кобзаря», який передається з покоління в покоління (Фото. Відео)

По процедурі, після завершення періоду оскарження, термін якого спливло 9 березня 2021 року, сьогодні заключено договір між управлінням соціального захисту населення Камінь-Каширської районної державної адміністрації та ТОВ «РАМЕДАС УКРАЇНА» та розпочалося харчування по школах.

Джерело: Маневицька селищна рада
Telegram Channel