Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Новий дитячий садочок у Рівному матиме вигляд бджолиних стільників (Фото)

У садочку зможуть одночасно навчатися та проводити дозвілля понад 200 дітей.

Фото lviv.vgorode.ua.

Новий дитячий садочок у Рівному матиме вигляд бджолиних стільників (Фото)

На вулиці Коновальця у Рівному триває будівництво навчального закладу

Основні кошти на об'єкт спрямовують з державного бюджету, зокрема це гроші ДФРР. У Рівненській облдержадміністрації сподіваються, що об'єкт вдасться здати в експлуатацію до кінця цього року, передає lviv.vgorode.ua.

«Ми розуміємо, що це одна з найбільш нагальних потреб для батьків, які проживають на «Північному». Садочок на Коновальця будують в рамках президентської програми «Велике будівництво». Зараз там працює 11 одиниць техніки та близько 50 будівельників», – зазначив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

Заклад нагадуватиме бджолині стільники, оформлені у різних кольорах та розмірах. На території дошкільного навчального закладу облаштують 11 дитячих майданчиків.

Реклама Google

Читайте також: «Вихователі демонстративно принизили мою дівчинку»: батько поскаржився на цькування своєї доньки у дитсадку (Фото).

Однією з родзинок майбутнього садочка буде його зовнішній вигляд. Заклад нагадуватиме бджолині стільники, оформлені у різних кольорах та розмірах. На території дошкільного навчального закладу облаштують 11 дитячих майданчиків.

У садочку зможуть одночасно навчатися та проводити дозвілля понад 200 дітей. На будівництво у цьому році вже надійшло 60 мільйонів гривень державних коштів, ще 40 хочуть залучити з міського бюджету. Загальна вартість будівництва становить близько 150 мільйонів гривень.

 

 

 

 

 

Telegram Channel