Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Чиновниця Волинської ОДА попалася на хабарі в 1,5 тисячі доларів (Фото)

Тепер тепер їй загрожує позбавлення волі від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю і конфіскацією майна.

Фото Поліції Волині.

Чиновниця Волинської ОДА попалася на хабарі в 1,5 тисячі доларів (Фото)

Одну з працівниць Волинської облдержадміністрації спіймали на отриманні неправомірної вигоди від перевізників

Учора, 10 березня, на гарячому затримали начальницю одного з управлінь Волинської ОДА. Жінка вимагала від приватного підприємця неправомірну вигоду в сумі 1500 доларів США за «позитивне вирішення питання» щодо надання переваг при проведенні конкурсу на перевезення пасажирів на приміському внутрішньообласному автобусному маршруті загального користування.

Реклама Google

Слідчі встановили, що посадовиця діяла умисно, з метою незаконного збагачення та зловживаючи службовим становищем.

Жінка вимагала від приватного підприємця неправомірну вигоду в сумі 1500 доларів США за «позитивне вирішення питання» щодо надання переваг при проведенні конкурсу на перевезення пасажирів на приміському внутрішньообласному автобусному маршруті загального користування.

У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 ККУ факт вимагання неправомірної вигоди задокументували, гроші вилучили. Зловмисницю затримали в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про оголошення їй підозри та обрання запобіжного заходу.

Вимагання неправомірної вигоди службовою особою карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Читайте такожДвічі судимий школяр з Рівненщини вкрав на Волині велосипед, а згодом автомобіль і заправив його на крадені гроші

Триває слідство.

 
 
 
 

 

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel