Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Посадовицю Волинської ОДА затримали на хабарі: відомо кого (Фото)

Посадовицю затримали на хабарі.

Фото поліції Волині.

Посадовицю Волинської ОДА затримали на хабарі: відомо кого (Фото)

Вимагала півтора тисячі доларів за «позитивне вирішення питання»

На хабарі спіймали керівницю управління транспорту та зв’язку Волинської облдержадміністрації Наталію Остапкович. Чиновниця намагалася отримати хабар від перевізника за лобіювання його інтересів під час розприділення маршрутів.

Про це пише ІА Волиньпост.

Нагадаємо,10 березня, на гарячому затримали начальницю одного з управлінь Волинської ОДА. Жінка вимагала від приватного підприємця неправомірну вигоду в сумі 1500 доларів США за «позитивне вирішення питання» щодо надання переваг при проведенні конкурсу на перевезення пасажирів на приміському внутрішньообласному автобусному маршруті загального користування. 

Заходи з документування й затримання проводили слідчі ГУНП у Волинській області в рамках кримінального провадження, відкритого за матеріалами Управління стратегічних розслідувань, та під процесуальним керівництвом Волинської обласної прокуратури. 

Слідчі встановили, що посадовиця діяла умисно, з метою незаконного збагачення та зловживаючи службовим становищем.

Реклама Google

У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 ККУ факт вимагання неправомірної вигоди задокументували, гроші вилучили. Зловмисницю затримали в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про оголошення їй підозри та обрання запобіжного заходу.

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Джерело: Поліція Волинської області
Telegram Channel