Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Обшуки в мережі АЗС проводять в рамках провадження, відкритого ще за Порошенка

Орієнтовна сума ухилення від сплати податків становить близько 240 мільйонів гривень.

Фото enkorr.ua

Обшуки в мережі АЗС проводять в рамках провадження, відкритого ще за Порошенка

Служба безпеки України та Державна податкова служба проводять масштабну спецоперацію на об’єктах мережі автозаправних станцій Glusco

Про це повідомив спеціалізований сайт enkorr з посиланням на співробітника в центральному офісі компанії.

Кримінальне провадження розпочате 30 січня 2019 року за фактами незаконного виробництва, зберігання, транспортування з метою збуту підакцизних товарів, ухилення від сплати податків, а також легалізації доходів, отриманих незаконним шляхом.

Обшуки на Glusco проходять згідно з рішеннями слідчого судді Київського районного суду Харкова Садовського К.С. від 26 лютого і 1 березня. Кримінальне провадження розпочате 30 січня 2019 року за фактами незаконного виробництва, зберігання, транспортування з метою збуту підакцизних товарів, ухилення від сплати податків, а також легалізації доходів, отриманих незаконним шляхом.

Реклама Google

«В рамках кримінального провадження правоохоронці задокументували організацію масштабної протиправної схеми поводження і реалізації неякісних нафтопродуктів. Встановлено, що таким чином організатори свідомо ухилялися від сплати податків до держбюджету тим самим завдали шкоду у великих розмірах», – йдеться в повідомленні силовиків.

Читайте також Офіс президента намагається через британців заблокувати вихід розслідування Bellingcat про «вагнергейт» - Бутусов​.

Орієнтовна сума ухилення від сплати податків становить близько 240 мільйонів гривень.

Telegram Channel