Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Волині син вкрав у матері інструменти та домашній реманент

Хлопець вкрав у матері бензопилу, кутову шліфовальну машинку, морозильну камеру, два газових балони, десять листів металопрофілю.

Фото pixabay.com.

На Волині син вкрав у матері інструменти та домашній реманент

Протягом доби поліцейські викрили у крадіжках трьох жителів Ковельського району

Учора до поліції звернулась 43-річна жителька селища Вербка Ковельського району та повідомила, що у неї викрадено золотий ланцюжок. Сума збитків становить 8,5 тисяч гривень. Дільничні офіцери поліції встановили, що до крадіжки причетний колишній співмешканець заявниці, 30-річний житель цього ж селища. Виріб чоловік продав, повідомляє Ковельське районне управління поліції ГУНП у Волинській області.

Цього ж дня, до правоохоронців відділення поліції №1 (м. Любомль) звернулась 54-річна мешканка Римачів та повідомила, що за місцем проживання у неї викрадено бензопилу, кутову шліфовальну машинку, морозильну камеру, два газових балони, десять листів металопрофілю. Сума збитків становить 28 тисяч гривень. Поліцейські встановили, що до крадіжки причетний 17-річний син заявниці. Викрадене частково вилучено.

Поліцейські встановили, що до крадіжки причетний 17-річний син заявниці. Викрадене частково вилучено.

За обома фактами правоохоронці відкрили кримінальні провадження за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років.

У цей же день у відділенні поліції №2 (с. Ратне) звернувся 55- річний чоловік із села Видраниця, що на Ратнівщині, та повідомив, що хтось пошкодив вхідні двері будинку потерпілого,з якого зникли речі особистого вжитку та побутове приладдя. Як з’ясувалось, до крадіжки причетний 60-річний мешканець сусіднього села. Викрадені речі було вилучено.

Слідчі розпочали розслідування кримінального провадження за частиною 3 статті 185 ( Крадіжка) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Триває слідство.

Telegram Channel