Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Судитимуть працівника військового лісгоспу на Волині, який завдав державі збитків на понад мільйон 200 тисяч ривень

Зайво зрубали понад 230 дерев. 

Фото Pxhere.

Судитимуть працівника військового лісгоспу на Волині, який завдав державі збитків на понад мільйон 200 тисяч ривень

Маневицька місцева прокуратура Волинської області скерувала до суду кримінальне провадження про неодноразове вчинення працівником Волинського військового лісгоспу службової недбалості, в тому числі й такої, що спричинила тяжкі наслідки державним інтересам

Слідство встановило, що упродовж серпня-грудня 2019 року помічник лісничого тричі допускав прорахунки під час здійснення інструментальної зйомки задля визначення конфігурації лісосіки, відтак неправильно відводив її в натурі на місцевості.

Лісорубні бригади проводили суцільну рубку, зокрема й на територіях, які не були передбачені матеріалами відводу, та зайво зрубали понад 230 дерев. 

У результаті таких дій лісорубні бригади проводили суцільну рубку, зокрема й на територіях, які не були передбачені матеріалами відводу, та зайво зрубали понад 230 дерев. 

Нагадаємо, двох горохівчан судитимуть за збут наркотиків.

Цим державі завдано збитків на більш ніж 1 млн 200 тисяч гривень.

За свої дії працівник лісгоспу відповідатиме перед судом.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Джерело: Пресслужба Волинської обласної прокуратури.
Telegram Channel