Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Двох горохівчан судитимуть за збут наркотиків

Підуть під суд.

Фото ілюстративне.

Двох горохівчан судитимуть за збут наркотиків

Горохівський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення наркозлочинів двома жителями села Скобелка

35-річного та 34-річного чоловіків обвинувачують у неодноразовому придбанні, зберіганні з метою збуту й збуті особливо небезпечних наркотичних засобів (ч.2 ст. 307 КК України).

Упродовж червня-грудня 2020 року правоохоронці зафіксували чотири епізоди збуту ними канабісу. Молодшого з чоловіків, окрім того, обвинувачують ще і у незаконному придбанні й зберіганні без мети збуту психотропних речовин та в незаконному поводженні з бойовими припасами (ч.1 ст. 309, ч.1 ст. 263 КК України).

У ході санкціонованого обшуку в його оселі 16 грудня 2020 року правоохоронці вилучили амфетамін та набої до автоматичної зброї. Обвинувачені невдовзі постануть перед судом.

35-річного та 34-річного чоловіків обвинувачують у неодноразовому придбанні, зберіганні з метою збуту й збуті особливо небезпечних наркотичних засобів

Реклама Google

Санкцією ч.2 ст. 307 ККУ за неодноразове незаконне придбання, зберігання з метою збуту і збут особливо небезпечних наркотичних засобів передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Читати такожНа Волині водій маршрутки насмілився дати патрульним хабаря

Джерело: Пресслужба обласної прокуратури
Telegram Channel