Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Міський голова Луцька шокований, що дехто захищає вандалів, які псують майно громади

Вандалів, які розмалювали зупинку, зафіксували відеокамери.

Фото Перший.

Міський голова Луцька шокований, що дехто захищає вандалів, які псують майно громади

«А якби розмалювали ваш будинок, під’їзд чи двері?»

Про це мер Ігор Поліщук заявив у відеозверненні. Він, зокрема, сказав:

«Цього тижня сталося кілька інцидентів. Розмалювали нову розумну зупинку, яка була встановлена біля ЦУМу. Викрали  чергового крикуна. Хочу сказати, що і вандалів, які розмалювали зупинку, і викрадачів знайшли завдяки відеоспостереженню, завдяки тому, що у нас є Центр безпеки міста Луцька. Є 350 відеокамер, які розташовано в різних мікрорайонах міста. Тому вдалося знайти і кликуна, і вандалів.

Ігор Поліщук.
Ігор Поліщук.

 

Я категорично вітаю притягнення до адмінвідповідальності тих, хто розмальовує зупинки, стіни, інше комунальне майно. І вважаю, що той штраф, який є в Кодексі про адмінпорушення, - недостатній, його треба збільшити.

Я стежу за тим, як люди коментують ці ситуації, і багато людей захищає зловмисників, мовляв, що ж тут такого. Я хочу запитати тих, хто захищає вандалів, - а що було б такого, якби розмалювали ваш будинок, під’їзд, двері у вашу квартиру?

Читайте також Чому до Львівської лікарні, яку очолює волинянин Олег Самчук, з’їхались українці, яким пересадили органи​.

Щоб відмити зупинку, потрібні кошти та час. Тому я категорично вітаю притягнення до адмінвідповідальності тих, хто розмальовує зупинки, стіни, інше комунальне майно. І вважаю, що той штраф, який є в Кодексі про адмінпорушення, - недостатній, його треба збільшити», - сказав голова.

Telegram Channel