Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Порошенко: опозиція вимагає терміново створити ТСК по пандемії, «вагнергейту» та «справі Шеремета»

Порошенко наголосив, що ТСК – це парламентський інструмент опозиції, тоді як у влади є інші важелі, зокрема система правоохоронних органів.

Фото ЄС.

Порошенко: опозиція вимагає терміново створити ТСК по пандемії, «вагнергейту» та «справі Шеремета»

Опозиція вимагає негайно створити ТСК з розслідування проваленої антиковідної політики влади, «вагнергейту», а також «справи Шеремета» і політичних переслідувань

Про це п’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко заявив під час погоджувальної ради.

Порошенко зауважив, що триває збір підписів щодо позачергового засідання по «вагнергейту», але керівництво парламенту може внести це питання у порядок денний поточного сесійного тижня.

У нас, виявляється, всі фракції дали підписи своїх представників. І сьогодні їх зібрано вже майже 70.

«Я хочу подякувати фракції «Голос», яка в повному складі дала свої підписи. Я хочу подякувати «Батьківщині», яка дала достатню кількість голосів і буде надані додаткові підписи. У нас, виявляється, всі фракції дали підписи своїх представників. І сьогодні їх зібрано вже майже 70», – говорить Петро Порошенко.

 

«Коли ви робите зміни в порядку денному, поставте позицію «Вагнера» і розгляньте. У нас три позиції ТСК, на яких ми наполягаємо. Перше – це «Вагнер», друге – це розслідування «справи Шеремета» і переслідування політичних бранців, і третє – це ТСК по пандемії», – говорить Порошенко.

Читайте також Петро Порошенко: вимагаємо негайно скликати РНБО і захистити українців від пандемії.

Він наголосив, що ТСК – це парламентський інструмент опозиції, тоді як у влади є інші важелі, зокрема система правоохоронних органів. «ТСК – це інструмент опозиції, а влада, якщо хтось вчинив злочин, – будь ласка, робіть розслідування», – говорить Петро Порошенко.

Джерело: Європейська солідарність.
Telegram Channel