Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Ратнівській райлікарні реконструювали приймальне відділення

Реконструкцію здійснювали у рамках програми «Велике будівництво».

У Ратнівській райлікарні реконструювали приймальне відділення

На Волині завершили реконструювати приймальне відділення Ратнівської центральної районної лікарні. Наразі воно готове до надання необхідної допомоги пацієнтам

Про це йдеться на сторінці голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка у фейбсуці.

Реконструкцію здійснювали у рамках програми «Велике будівництво». Загальна кошторисна вартість проєкту становить 11,5 млн гривень. Фінансування робіт відбулося за кошти субвенції на приймальні відділення та співфінансування із місцевих бюджетів.

Оновлене приймальне відділення забезпечено сучасним обладнанням та створені умови для людей з особливими потребами.

Реконструкцію здійснювали у рамках програми «Велике будівництво».

У рамках програми «EMERGENCY 2020» передбачили стандартне облаштування приймальних відділень екстреної допомоги з однаковим оформленням, зонуванням та обладнанням на всій території країни.

У переліку обладнання – УЗД-апарат, ендоскопічне обладнання, кардіомонітори, дефібрилятор, апарат ШВЛ, лабораторне обладнання, МРТ, ангіограф.

Реклама Google

У відремонтованому об’єкті функціонують кабінети ендоскопії, функціональної та ультразвукової діагностики, оглядові, пункти прийому громадян та відділення, які необхідні для якісної діагностики пацієнтів. Також у приймальному відділенні забезпечений заїзд для карети швидкої допомоги.

Читайте також: Ратнівський школяр зачитав реп про Лесю Українку

Telegram Channel