Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Підозрюваний у вбивстві Маші Борисової вже ґвалтував дитину в цьому селі: шокуючі факти

Нелюд скривдив не одну дитину.

Фото Нацполіції.

Підозрюваний у вбивстві Маші Борисової вже ґвалтував дитину в цьому селі: шокуючі факти

На Херсонщину нелюд переїхав з Росії, де також відбував покарання за якийсь злочин

Підозрюваний у вбивстві 7-річної Маші Борисової на Херсонщині 62-річний Микола раніше вже здійснював подібний злочин в цьому селі Щасливе.

Про це розповів один із місцевих жителів Обозревателю.

«Ця людина багато років тому зґвалтувала маленького хлопчика. До того ж зробив це в нелюдській формі – покалічив дитину йоржиком для унітазу», – розповів чоловік журналістам. 

«Цей хлопчик уже виріс. Він став інвалідом, у нього є психічне захворювання. Той нелюд відсидів термін за злочин і знову повернувся сюди. І живе в одному селі з цим хлопчиком», – говорить місцевий житель.

Убивця здійснив спробу суїциду в той момент, коли до нього вдруге постукала поліція. Правоохоронці повернулися по зразки ДНК, а він вирішив, що прийшли його арештовувати, й порізав собі вени. Чим і видав себе.

Відомо, що в село Щасливе на Херсонщину звір переїхав давно з Росії, де він також відбував покарання за якийсь злочин.

Відомо, що в село Щасливе на Херсонщину Микола В. переїхав давно з Росії, де він також відбував покарання за якийсь злочин.

 

«У нас тут стоять покинуті квартири, тож купити житло не важко. Вони купили квартиру в 2-поверховому будинку. У нього було двоє синів, вони вчилися в нашій школі. Потім виросли й поїхали жити в Росію. Його дружина теж ніби від нього пішла», – розповідає чоловік.

Також про підозрюваного кажуть, що людина він недобра. Міг чіплятися до молоді, провокувати конфлікт. «Майже завжди він був п'яний. Коли сильно напивався, то в нього була і біла гарячка. Ніде не працює, перебивається тимчасовими заробітками. З батьком Маші він не дружив, але разом вони теж випивали», – говорить житель Щасливого.

Також жителі села розповідають, що поліція тут обійшла багато квартир і будинків. З'ясувалося, що тут проживають колишні ув'язнені, які відбували терміни за різні злочини. Стало відомо, що деякі підозрювалися в крадіжці.

«Ми тепер багато дізналися про наших сусідів», – каже одна з місцевих мешканок.

Читати також: Під Житомиром хрещений ґвалтував дівчинку, а батьки про все знали і мовчали

Джерело: Обозреватель
Telegram Channel