Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Під Житомиром хрещений ґвалтував дівчинку, а батьки про все знали і мовчали

Хрещений батько ґвалтував малолітню.

Фото ілюстративне.

Під Житомиром хрещений ґвалтував дівчинку, а батьки про все знали і мовчали

Збоченець приходив в гості і чинив наругу над дівчинкою

У Бердичеві Житомирської області міськрайонний суд виніс ухвалу про застосування тримання під вартою без права внесення грошової застави стосовно чоловіка, якого звинувачують у зґвалтуванні малолітньої. Відразу по закінченні засідання, у залі суду на ґвалтівника одягнули кайданки та відправили до слідчого ізолятора.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Житомирської області. 

Злочин скоїв 47-річний чоловік, який тривалий час приходив «у гості» до похресниці та ґвалтував її. Злочин розкрили правоохоронці під час виїзду на виклик про зникнення сестрички потерпілої, про що повідомила її мати.

Батьки були обізнані про скоєння злочину стосовно своєї доньки,

Наразі ґвалтівника затримано і повідомлено про підозру .

«Зважаючи на те, що батьки були обізнані про скоєння злочину стосовно своєї доньки, проте жодних заходів до припинення протиправних дій не вжили, органом досудового розслідування розпочато кримінальне провадження за фактом неналежного виконання батьками своїх обов’язків по догляду за дитиною, за ст. 166 КК України», – повідомили у прокуратурі.

Досудове розслідування проводить територіальний відділ поліції.

Нагадаємо, на Рівненщині 19-річний брат розбещував малолітню сестру. Правоохоронці дізнались про інцидент та розпочали розслідування.

 

Джерело: ТСН
Telegram Channel