Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Волинського священника шахраї «розвели, як пачку юпі»

Розповів, щоб інші не попадалися на гачок аферистів!

Фото - ілюстративне.

фото з фейсбук-сторінки Віктора Мартиненка.

Волинського священника шахраї «розвели, як пачку юпі»

Злості панотець Віктор Мартиненко на зловмисників не тримає: Сотворив я сьогодні, хоч і невільно, милостиньку, в темниці сидящим. Хай буде. Їм теж треба на чайок і печиво

«Мав сьогодні великопісну спокусу. Чи то пригоду. Коротше, розвели мене, як пачку юпі. Слухайте, щоб і вам не попастися, – пише у фейсбуці священник з Новововолинська Віктор Мартиненко. – Десь пообіді дзвінок. Там чоловічий голос, чемний такий, приємний. Привітався і розповідає: мовляв поповнювала дочка телефон і переплутала цифри. Мали вам прийти гроші, подивіться, будь ласка.

Глянув есемески, - дійсно, є: «Vash rahunok popovneno na 296.00 grn.Pruemnogo spilkuvannya!»

І от я, роззява, поповнюю той номер на триста гривень і у ту ж мить розумію що мене розвели.

Пару секунд, знову дзвінок. Кажу, так, є повідомлення, прийшли гроші. А він лагідно так, - якщо ви людина порядна, то віддайте назад. «Та без проблем, - кажу я, зараз скину, дайте номер карти. «Не треба на картку, ви цей номер поповніть. Дякую за вашу порядність». Кажу йому: «Ваш номер Київстар помічає як спам», а він, мовляв, все окей, просто то мій робочий номер, дзвоню багато.

Сидів коло мене кум, - «Похоже, куме, що то якійсь розвод». «Та ні, - каже, може таке бути, що помилилися, є ж есемеска».

І от я, роззява, поповнюю той номер на триста гривень і у ту ж мить розумію що мене розвели. Справа у тому, що смс було не від Київстар, а з лівого номеру. Коли бігло продивляєшся, спішиш, того не помічаєш.

Читайте такожПравоохоронці повернули додому матір, яка покинула напризволяще двох діток (Фото)

Не раз читав про такі схеми розводу, і начебто знав, але так по-дурному зловився. Ото, буде застереження від самовпевності. Як кажуть:«и на старуху бывает проруха». Коротше, сотворив я сьогодні, хоч і невільно, милостиньку, в темниці сидящим. Хай буде. Їм теж треба на чайок і печиво.

Telegram Channel