Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Роман 8-річної моделі та 13-річного блогера: маму дівчинки викликали на допит до поліції

Чи є здоровий глузд у цій історії?

Фото ТСН.

Роман 8-річної моделі та 13-річного блогера: маму дівчинки викликали на допит до поліції

Батьків підозрюють у тому, що вони заради грошей змушують дітей розігрувати кохання

У соцмережах здійнявся ґвалт через дітей-блогерів, які зображують кохання. Одні підписники таке схвалюють, інші – звинувачують батьків у тому, що ті тиражують сексуальний контент своїх дітей. 

Про це 15 березня йдеться в сюжеті ТСН.

Їй 8 років і вона – модель, йому – 13. Він – блогер. На двох мають близько 7 мільйонів підписників у соцмережах. А все – завдяки спільним відео. На них вони обіймаються, цілуються, зізнаються одне одному в коханні, заковують собі руки. І навіть пишуть, що сплять разом.

Батьки змушують дітей розігрувати кохання та демонструвати сексуальність?

Одні підписники захоплюються  і ловлять «хайп». Інші – в щирість малечі не вірять і звинувачують батьків у тому, що заради мільйонних переглядів змушують дітей розігрувати кохання та демонструвати сексуальність. Мама дівчинки не бачить нічого в цьому поганого, пояснюючи, що «це – їхнє життя».

 

«Спонукати інших дітей, що відомим можна стати дуже просто - бери фотографуй оголені частини свого тіла, показуй сексуальну поведінку, і чим раніше, тим краще. Тим більше тебе будуть дивитися, тим скоріше ти станеш популярним. Це може призвести до сексуальної експлуатації, до перегляду таких фотографій збоченцями відповідними», - сказав уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба.

У соцмережах здійнявся ґвалт через дітей-блогерів, які зображують кохання, обіймаються і цілуються

«Якщо ми дівчинку наряджаємо і фарбуємо як дорослу жінку, то це вже за межею, в будь-якому випадку. Якщо у дівчинці створюється образ сексуальної привабливої жінки, то це вже за межею. Бо таким чином ми вчимо її, її подружок, ми впливаємо на їхнє ставлення до себе і свого тіла. Тобто зі мною так можна. Я не дівчинка, я не людина, я в першу чергу тіло, яке викликає бажання в інших людей, неважливо педофілів чи хлопчиків її віку», - розповіла кандидатка психологічних наук Олена Вознесенська. 

На опубліковані в соцмережах фото і відео звернули увагу й правоохоронці. У Київській обласній поліції вже відкрили провадження і викликали маму дівчинки на допит. 

Нагадаємо, роман 8-річної дівчинки і 13-річного підлітка збурив мережу. Дівчинка багато знімається, активно ділиться своїми досягненнями з підписниками, а нещодавно збурила громадськість, повідомивши, що зустрічається з 13-річним блогером Пашею. Неповнолітні виклали в Інтернет, де вони в ліжку, в ванній та цілуються зовсім не по-дитячому.

Читати також: Під Житомиром хрещений ґвалтував дівчинку, а батьки про все знали і мовчали

Джерело: ТСН
Telegram Channel