Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Вдало складете резюме – роботодавець швидше запросить вас на співбесіду

Вдало представити себе - це вже успіх.

Фото зі сайту Любешівської ОТГ.

Вдало складете резюме – роботодавець швидше запросить вас на співбесіду

15 березня відбувся черговий профконсультаційний семінар з техніки пошуку роботи «Підготовка резюме» для шести безробітних, які перебувають на обліку в Любешівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості

«В сучасних умовах резюме стало обов’язковим атрибутом процесу працевлаштування претендента на робоче місце. Вдало складене резюме – кращий спосіб самопрезентації роботодавцю і служить основою для запрошення вас на співбесіду», - розповіла провідний фахівець з профорієнтації Галина Конах.

Учасників семінару ознайомили з основними вимогами написання резюме, його видами та структурою. Безробітні аналізували типові помилки при його написанні, а також мали змогу скласти власне резюме, в якому зазначали свій досвід, навички, інтереси та вміння.

Безробітні аналізували типові помилки при його написанні, а також мали змогу скласти власне резюме, в якому зазначали свій досвід, навички, інтереси та вміння.

Характерною рисою функціонування ринку праці є гостра конкуренція між претендентами на вакантне місце, а конкурентній боротьбі перемагають не тільки більш кваліфіковані та добросовісні працівники, а й ті, які зуміли вдало представити свої переваги на етапі відбору претендентів на робоче місце. А отже - резюме відіграє важливу роль при працевлаштуванні! Сподіваємося, що здобуті. під час семінару знання і практичні навики допоможуть кожному його учаснику знайти підходящу роботу в найкоротші терміни. Про це інформує сайт Любешівської ТГ.

Читайте також: Волинянин розкрив «схеми» заготівлі дешевого лісу (Фото)

Реклама Google

Telegram Channel