Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Погода на середу, 17 березня: час правити могорич з Герасимів, Герасимовичів та Герасимівних

Ото вже погодка!

Фото adme.ru

Погода на середу, 17 березня: час правити могорич з Герасимів, Герасимовичів та Герасимівних

Трохи дощитиме, вночі пролітатиме мокрий сніг

Якою буде погода на Волині завтра:

17 березня у Луцьку буде хмарно з проясненнями. Вночі невеликий дощ та мокрий сніг, вдень невеликий дощ. Вночі та вранці ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 2⁰ морозу до 3⁰ тепла, вдень 4-6⁰ тепла.

Хмарно з проясненнями буде і на теренах Волинської області. Вночі невеликий дощ та мокрий сніг, вдень невеликий дощ. Вночі та вранці місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 2⁰ морозу до 3⁰ тепла, вдень 2-7⁰ тепла. 

Найтепліше 17 березня було у 1989-му році – плюс 17,3 градуса, найхолодніше – у 1963-му році – мінус 15,1 градуса.

Народний прогноз погоди:

17 березня відзначається день пам'яті преподобного Герасима Йорданського. У народі Герасима називають Граківником, тому що з цього дня з теплих країв прилітають граки: «Грак на горі - так і весна у дворі». Якщо грак прилетів, незабаром сніг зійде. Коли грак з землі хворостину підіймає - сонячне літо обіцяє. Якщо граки кричать, значить погода скоро зіпсується (скоріш за все буде дощ).

Прогноз погоди на післязавтра:

18 березня також буде хмарно з проясненнями. Місцями невеликий мокрий сніг. Вночі та вранці місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 3⁰ морозу до 2⁰ тепла, вдень від 1⁰ морозу до 4⁰ тепла.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel