Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Польщі п'яний українець украв BMW і протаранив ним авто поліції

Поліцейські влаштували погоню зі стріляниною.

Фото зі сайту forpost.lviv.ua.

У Польщі п'яний українець украв BMW і протаранив ним авто поліції

А потім ще й намагався спихнути з дороги ще одну поліцейську машину

Украв авто, сів за кермо п'яний, протаранив одну поліцейську машину і намагався спихнути з дороги іншу. Так у Катовіце та Сосновцю «відзначився» громадянин України. Як пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на сайт місцевої поліції, інцидент стався близько опівночі, пише forpost.lviv.ua

Поліцейські побачили, як евакуатор намагається о цій порі забрати чийсь припаркований автомобіль. Коли вони намагалися з'ясувати, чи є згода власника авто на таке, почалося найцікавіше. Автомобіль BMW, який весь час стояв поруч з евакуатором, різко зірвався з місця й почав швидко рухатися в напрямку Сосновця.

Реклама Google

Поліцейські почали його наздоганяти. За кермом BMW перебував 23-річний українець. Під час перегонів він спочатку протаранив авто катовицьких поліцейських. Коли ж до переслідування підключилися й правоохоронці зі Сосновця, він двічі вдарив їхнє авто, пробуючи спихнути його з дороги. Аби припинити погоню, поліцейські почали стріляти по шинах BMW. Але навіть це не зупинило українця.

Громадянину України пред'явили звинувачення в крадіжці авто, керуванні в стані алкогольного сп'яніння, нападі на поліцейських та спробі втечі від них. За це йому може загрожувати до 10 років в'язниці.

Той продовжував утікати навіть з трьома пробитими колесами. Лише через деякий час молодий чоловік все ж таки втратив керування й влетів у придорожні зарослі на одній із дільниць Сосновця. Однак перед тим, як його затримали, він ще намагався швидко вибратися з авто й втекти на своїх двох, проте таку можливість заблокували поліцейським транспортом.

Читайте такожНа Волині оштрафують жителя Жабки, який влаштував свинство на вулиці Вишневій (Фото)

Виявилося, що затриманий українець мав 1,6 проміле алкоголю в крові. А автомобіль BMW, яким він утікав, трохи раніше було ним же вкрадене. Громадянину України пред'явили звинувачення в крадіжці авто, керуванні в стані алкогольного сп'яніння, нападі на поліцейських та спробі втечі від них. За це йому може загрожувати до 10 років в'язниці. Поки що чоловіка взяли під тимчасовий арешт терміном на 3 місяці

Telegram Channel