Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Понад сто жінок»: дружина Бабкіна розповіла, як дізналася про численні зради чоловіка

Сергій Бабкін неодноразово заявляв, що любить дружину й навіть присвячував їй пісні.

Фото УНІАН.

«Понад сто жінок»: дружина Бабкіна розповіла, як дізналася про численні зради чоловіка

Їй приснився дивний сон, який і підштовхнув її до думок про зради

Дружина українського артиста Сергій Бабкіна, актриса театру Сніжана розповіла, що одного разу хотіла піти від чоловіка через його зради.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на програму «ЖВЛ».

Я кажу: «Скільки було за три роки?!». І тоді він сказав: «Понад сто».

За словами жінки, в перші роки їх відносин вона відчувала щось недобре. Вона знала, який гонорар отримує Сергій, але приносив він додому набагато менше грошей. А ще їй приснився сон, в якому Бабкіна оточували нафарбовані ляльки. Тоді і Сніжана зрозуміла, в чому справа.

Реклама Google

Читайте також: Співак DZIDZIO не ночує вдома.

«Про цю історію ще не знає ніхто. Але я вже трошки готова. Я кажу: «Сергію, у тебе ж багато жінок було за ці три роки?». Він каже: «Так, була жінка. Це було на гастролях. Це була дівчина легкої поведінки». Я кажу: «Сергій, я знаю, що багато». «Як ти знаєш?! Ні, одна». «Не бреши собі, не бреши мені. Він опустив голову. Він сказав: «Так. За ці три роки було багато жінок». Я кажу: «Скільки?». Він каже: «Багато». Я кажу: «Скільки було за три роки?!». І тоді він сказав: «Понад сто», - розповіла Сніжана.

Тоді артистка готова була піти від чоловіка назавжди. Але через кілька місяців йому все ж вдалося роздобути її прощення і зберегти сім'ю. Відтоді вони ні на день не розлучаються. Вони разом працюють, гастролюють, беруть участь у різних проектах і разом долають життєві перешкоди.


 

Telegram Channel