Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Співак DZIDZIO не ночує вдома

Щось Дзідьо більше тулиться до Олі, ніж до Ярослави…

Фото зі сторінки SLAVIA в Instagram.

Співак DZIDZIO не ночує вдома

І не підтримує дружину

 

 Співачка SLAVIA (Ярослава Хома) роками була за спиною свого зіркового чоловіка — Михайла Хоми, відомого як DZIDZIO. Однак недавно SLAVIA зважилася вийти з його тіні і випустила хіт «Я тобі не мамка». Як виявилося, у стосунках подружжя не все так добре, як може здатися. За словами Ярослави, створення цієї пісні вона довго приховувала від чоловіка, а коли відбулася прем’єра композиції, DZIDZIO ніяк не відреагував.

Реклама Google

«Замість цього він підтримав іншу співачку, в якої в один день зі мною теж була прем’єра кліпу. Кажу: «Чому ти привітав її, невже вона рідніша?» — сказала SLAVIA в інтерв’ю «Зірковому шляху» на телеканалі «Україна».

З’ясувалося, що пісня «Я тобі не мамка» — автобіографічна. Особливо, фраза «На якій медитації ти був цілу ніч?». За словами Ярослави, її чоловік дійсно ходить на нічні медитації, не сказавши їй, що його не буде вдома до ранку. «Буває у нього. Причому мене не попереджає, а я всю ніч не сплю і думаю, що з ним щось сталося. Всіх піднімаю на вуха. А він вранці передзвонює, що був на медитації», — каже SLAVIA. За словами співачки, вона допускала ймовірність романів чоловіка на стороні, але «тримала всі думки в собі».

До слова, цими днями Михайло Хома (DZIDZIO), Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров і ALEKSEEV випустили пісню «Чому», яка всього за добу опинилася на третьому місці у списку трендів українського YouTube, набравши понад 442 тисячі переглядів (зараз уже — понад 2 мільйони). Співачка Ольга Цибульська висловила впевненість, що «Чому» залишиться в історії і займе місце поряд із «Червоною рутою». Про роман Цибульської та DZIDZIO (обоє на фото) пліткують давно. Вони разом записують пісні та знімають кліпи.

Лія ЛІС.я

Читати також: Чому студенти в Нью-Йорку заспівали «Червону руту» (Відео)

Telegram Channel